Untitled
10 aug 2013
week 88: 1 t/m 7 augustus

Op 01 augustus zijn tante Maartje en Eline ’s morgens op bezoek geweest. We hebben buiten gespeeld. ’s Middags zijn we naar Lieke en Julian gewandeld. Bas en Julian hebben lief gespeeld. Julian stond op zijn trampoline te springen en Bas wilde er ook op, maar voordat hij er echt op stond, wilde hij er alweer af. Omdat het in de tuin erg warm was, zijn we binnen gaan zitten. Bas en Julian waren naast elkaar op de bank geklommen en zaten samen met hun beentjes te trappelen en samen komkommer te eten. Na het eten is Bas met Mark naar de Praxis geweest en naar opa Van Mierlo.
Op 02 augustus zijn we al vroeg naar de winkel gewandeld, omdat het erg warm zou worden vandaag en dan hoefden we niet meer door de hitte. Aan het eind van de ochtend kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. We hebben buiten gezeten; Bas en Eline hebben samen gespeeld. ’s Middags heeft Bas met een emmer water gespeeld met de stapelblokken, Bas kwam steeds knuffelen en we hebben samen een raketje gegeten. Bij ieder hapje zei hij: “koud hè”. ’s Avonds kwamen de buren op kraamvisite. Bas was in het begin erg verlegen. Hij ging pas laat naar bed, omdat hij anders met deze warmte toch niet gaat slapen.
We zijn op 03 augustus naar het centrum gewandeld. We hebben boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas was vandaag op het stoeltje achter de kinderwagen in slaap gevallen… toen heeft mark hem verder gedragen. We hebben in de tuin gespeeld en Bas is met Mark boodschappen gaan doen.
Op 04 augustus kwamen Roger, Wendy, Rens en Jasmijn op kraamvisite. Ook nu was Bas eerst erg verlegen. Hij ging om het hoekje staan in de tuin en ik moest hem een hand geven, anders kwam hij niet bij de tafel. ’s Middags kwam opa Van Mierlo even op bezoek. Die is morgen jarig en we hebben vandaag geoefend met “hieperdepiep hoera”. Bas doet mooi zijn armpjes omhoog, maar zegt “Oh jaaaa” in plaats van “hoera”. Na het eten zijn we met zijn vieren een stuk gaan wandelen. We zijn bij 2 speeltuintjes geweest.
We hadden mijn auto op 05 augustus in de garage gezet, zodat het ’s middags niet zo heet zou zijn in de auto. Bas was daar erg verbaasd over en wilde vaak in de garage gaan kijken. Na zijn middagdutje zijn Bas, Laura en ik naar de verjaardag van opa Van Mierlo gegaan, Mark kwam na zijn werk. Bas heeft fijn in de tuin gespeeld met Esther en Lars. Bas liep een flinke blauwe plek op toen hij de autodeur die Lars open deed tegen zijn voorhoofd kreeg. We hebben met zijn allen gegeten en ’s avonds ging Bas tot onze verbazing zonder te huilen slapen in het bedje bij opa en oma.
Tante Willeke kwam op 08 augustus ’s morgens op bezoek. Samen hebben we Laura in bad gedaan. ’s Avonds gingen we uit eten met familie Van Aerle. Het was gezellig! Bas heeft goed gegeten en flink rondgerend; je kunt hem bijna niet bij houden op die korte snelle beentjes van hem!
Bas is op 07 augustus ’s morgens erg hard tegen de deur gelopen toen Mark hem na het verschonen op de grond zette. Zijn lip was kapot en hij moest hard huilen. Omdat het de hele dag regende, kon Bas niet naar buiten. Hij was erg vervelend. Hij schudde geen “nee” zoals eerst als hij wat gedaan had wat niet mag, maar zei steeds “stout-stout” en “hoek”.
Ik zoek het speelgoed altijd weer bij elkaar als Bas naar bed gaat. Vaak liggen er onderdelen onder de bank, de tv-kast, het dressoir en de box. Ik kon een paar kleurtjes en vormpjes van de vormenkever niet vinden, maar ik heb de verstopplek van Bas gevonden: ze zaten in het gat van de subwoofer…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative